DorpsCoöperatie Rekken

Uitnodiging bijeenkomst Wonen, Zorg en Welzijn op 2 september

gepubliceerd: 27-08-2024
categorieën: Gemeentenieuws | Nieuws

Namens de Gemeente Berkelland delen wij deze uitnodiging voor een bijeenkomst a.s. maandag 2 september. Let op: in de uitnodiging staat als locatie ‘Den Hof’ vermeld, dit wordt nu verplaatst naar de Antonius (Lindevoort 20).

Nieuws van Gemeente Berkelland

Uitnodiging bijeenkomst ‘Wonen, Zorg en Welzijn’

We worden met elkaar steeds ouder. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Heeft u weleens nagedacht over uw ‘oude dag’?

Wij willen graag met inwoners van Rekken in gesprek gaan over ouder worden. Hoe en waar wilt u zelf oud worden? Wat verwacht u van uw naasten, uw naobers, de overheid of uw gemeente? En zijn die verwachtingen realistisch? Wat kunt u nú al regelen om straks prettig oud te worden en wie heeft u nodig om u hierbij te helpen? Wij nodigen u van harte uit om hierover mee te praten. In deze bijeenkomst willen we graag uw wensen en behoeften inventariseren als het gaat om wonen, welzijn en zorg.

Dorpsbijeenkomst in Rekken op maandagavond 2 september a.s.

Onderaan deze pagina treft u de uitnodigingen voor de dorpsbijeenkomsten in Rekken (maandag 2 september) en Eibergen (donderdag 12 september). De uitnodiging kunt u uiteraard verder delen in uw omgeving.

Programma 2 september:

Inloop: 19.00 uur

Start bijeenkomst: 19:15 uur

Einde bijeenkomst: 20:15 uur

Aanmelden

Aanmelden kan via een bericht naar secretariaat@gemeenteberkelland.nl. Dan zorgen wij dat er een kopje koffie voor u klaarstaat.

Dit is een initiatief van Gemeente Berkelland, Seniorenraad Berkelland en Welzijnsraad Berkelland.

Mocht u op 2 september niet kunnen, dan is er op 12 september nog een bijeenkomst in Eibergen bij ’t Spieker (zie 2e afbeelding).