DorpsCoöperatie Rekken

Eetcafé Rekken in de Krant van het Platteland

gepubliceerd: 18-09-2024
categorieën: Nieuws

In de septembereditie van de Krant van het Platteland staat een mooi verhaal over het Eetcafé Rekken als één van de drie uitgelichte 𝘋𝘰𝘳𝘱𝘴𝘬𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵𝘷𝘦𝘳𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯. Dit magazine is een uitgave van P10, een netwerk van grote plattelandsgemeenten in Nederland.  Super leuk dat dit verbindende initiatief uit Rekken een plekje in het magazine heeft gekregen.

Eetcafé Rekken: een plek waar verbinding tot bloei komt!

Dikke pluim voor het team wat één keer per maand zoveel Rekkenaren bij elkaar brengt en ze verwent met een heerlijk menu.

Via de link hieronder is het digitale magazine te openen. Op pagina 16 staan de drie “Dorpskrachtverhalen” inclusief het verhaal over Eetcafé Rekken:

Krant van het Platteland (september 2024)

Ledenwerving DCR

We mochten al velen van jullie verwelkomen als lid met een mooi welkomstcadeau. Wel blijven we actief met de ledenwerving voor de DCR. Omdat dit Rekkense Eetcafé juist zo’n mooi voorbeeld is van verbinding en behoud van de leefbaarheid, zijn Johan (bestuurslid) en Christel (Dorpsverbinder) vorige maand een keer aangeschoven.

Het Eetcafé werd die avond voor de laatste keer in Den Hof gehouden, nu de Antonius bijna open gaat. We konden deze (warme) zomerse avond genieten van een heerlijk menu en leuk tafelgezelschap. We kregen tussen de gangen door tijd om iets te vertellen over de DorpsCoöperatie Rekken en onze doelen voor het dorp. Voor iedereen die nog geen lid was, zijn er deze avond aanmeldformulieren uitgedeeld.

We vonden het een geslaagde avond en danken de organisatie nogmaals voor het heerlijke eten en de mogelijkheid om een korte presentatie te houden. Graag tot een volgende keer en vooral: ga zo door!

Meer weten over ons lidmaatschap en onze doelen steunen met een kleine jaarlijkse bijdrage? Ga naar onze pagina over lidmaatschap.

Over deze editie van het Eetcafé is trouwens ook een mooie samenvatting te lezen op o.a. Nieuws uit Berkelland: “Laatste avondmaal in Dorpshuis Den Hof Rekken”