DorpsCoöperatie Rekken
Openluchtspel Rekken 2024
Start datum: 26-06-2024 20:00:00
Eind datum: 26-06-2024 23:00:00
Website: https://www.facebook.com/OpenluchtspelRekken/?locale=nl_NL
Tickets: https://openluchtspel2024.eventgoose.com/
Locatie: Tegenover Camping Den Borg Rekken

Na het succesvolle openluchtspel in 2019 staat er dit jaar weer een mooie voorstelling voor de deur. Dit jaar wordt het stuk Buurtbewoners gespeeld,  geschreven door Henk Straalman.

Het stuk speelt zich af op het platteland waar steeds meer import woont, zoals Willem-Jan Boerkamp dit noemt. Hij woont samen met vrouw en kind en ouders op de enigste boerderij in de buurt. De overige bewoners in het dorp zijn zeer kleurrijke figuren. Naast de familie woont een geitenwollen sokken type en verderop in het dorp wonen nog types als een paardrijdster, deftig volk, een autosloper, een schilder en een golfer. Leo, het geitenwollensokken type, maakt zelf kruidenmengsels en is steeds op zoek naar ondergrondse insecten. Willem-jan haalt een grap uit met Leo door een munt van zijn dochter te verstoppen in een van de gegraven gaten van Leo. Wanneer Leo deze munt vindt en laat taxeren door Françoise van Sanden blijkt de munt heel waardevol. Hierdoor raakt iedereen in rep en roer van deze munt.
De avond uitvoeringen zijn op 22-23-28-29 Juni. Het terrein is open vanaf 19:00
Op 23 Juni is er ook een middag uitvoering, het terrein is  dan open vanaf 13:00 uur.
De kaarten zijn te verkrijgen bij het winkeltje van Kerkemeijer in Rekken en bij camping den Borg. Ook kunnen er kaarten online worden gekocht via de volgende link: https://Openluchtspel2024.eventgoose.com
Prijzen zijn € 18 voor volwassenen en €9 voor kinderen tot en met twaalf jaar. De kaarten voor de kinderen kunnen alleen gekocht worden aan de kassa. De kaarten zijn inclusief koffie, thee of ranja.
Wij zien u graag bij een van onze uitvoeringen aan Oldenkotseweg 8 in Rekken tegenover camping den Borg.